AAW41 2 - Perakaunan Lanjutan II (September 1997) - PPPB, Pusat Pengajian Perumahan Dan Bangunan (1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 September 1997 AAW41 2 - PERAKAUNAN LANJUTAN II Masa: [3 jam] Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi TIGA BELAS (13) muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan. Jawab LIMA (5) soalan sahaja. Semua soalan mesti dijawab di dalam Bahasa Malaysia. Jika pelajar memilih menjawab soalan di dalam Bahasa lnggeris, sekurang-kurangnya satu soalan mesti dijawab di dalam Bahasa Malaysia.