AAP300 - Undang-Undang Syarikat (September 1997) - PPPB, Pusat Pengajian Perumahan Dan Bangunan (1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 September 1997 AAP300 - UNDANG-UNDANG SYARIKAT Masa: [3 jam] ARAHAN Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi EMPAT (4) muka surat sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab LIMA (5) soalan sahaja. Semua soalan mesti dijawab di dalam Bahasa Malaysia. Jika pelajar memilih menjawab soalan di dalam Bahasa lnggeris, sekurang-kuangnya satu soalan mesti dijawab di dalam Bahasa Malaysia.