JMG 314- Geomorfologi (Februari/Mac 2004) - PPPJJ, Pusat Pengajian Pendidikan Jarak Jauh (2004)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2003/2004 Februari!Mac 2004 JMG 314- Geomorfologi Masa: 3jam Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi TIGA (3) muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab EMPAT (4) soalan daripada 6 soalan yang diberikan. Jika calon menjawab lebih daripada empat soalan, hanya empat soalan pertama mengikut susunan dalam skrip jawapan akan diberi markah. Jika perlu, sertakan juga illustrasi atau rajah di dalam jawapan anda bagi soalan yang berkaitan. Tiap-tiap soalan menyumbangkan 25 markah.