JMK 417E– New Literature in English From The Asia Pacific [Kesusasteraan Baru Berbahasa Inggeris Dari Asia Pasifik] - PPPJJ, Pusat Pengajian Pendidikan Jarak Jauh (2016)
Final Examination 2015/2016 Academic Session May/June 2016