KIT 256- Pemprosesan Kimia I - Takorganik Februari 2000 - PPSK, Pusat Pengajian Sains Kimia (Universiti Sains Malaysia, 2000)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1999/2000 Februari 2000 KIT 256- Pemprosesan Kimia I - Takorganik Masa : [3 jam] Jawab sebarang LIMA soalan. Hanya LIMA jawapan yang pertama sahaja akan diperiksa. Jawab tiap-tiap soalan pada muka surat yang baru. Kertas ini mengandungi TUJUH soalan ( 4 muka surat).