KIT 254 - Polimer Februari 2000 - PPSK, Pusat Pengajian Sains Kimia (Universiti Sains Malaysia, 2000)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1999/2000 Februari 2000 KIT 254 - Polimer Masa : [3 jam] Jawab LIMA soalan sahaja Hanya LIMA jawapan yang pertama sahaja akan diperiksa Jawab tiap-tiap soalan pada muka surat yang baru. Kertas ini mengandungi TUJUH soalan (6 muka surat).