TLX 202 - Bahasa Inggeris Matrikulasi - Kertas II April 1997 - PPBLT, Pusat Pengajian Bahasa Literasi & Terjemahan (Universiti Sains Malaysia, 1996)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Akhir Sidang 1996/97 Mac / April 1997 Kursus Sains Matrikulasi II TLX 202 - Bahasa Inggeris Matrikulasi - Kertas II Masa: (3 jam) INSTRUCTIONS: 1. Answer ALL questions. 2. Write your answers in the spaces provided in the booklet.