Kursus Sains Matrikulasi II Mei 1996 - PPBLT, Pusat Pengajian Bahasa Literasi & Terjemahan (Universiti Sains Malaysia, 1996)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Tambahan Sidang 1996/97 Mei 1996 Kursus Sains Matrikulasi II TLX 202 - Bahasa Inggeris Matrikulasi - Kertas II Masa : (3 jam)