TKX 203 - Kimia Matrikulasi - Kertas III Apri1 1997 - PPSK, Pusat Pengajian Sains Kimia (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Akhir Sidang 1996/97 Mac/Apri1 1997 Kursus Sains MatrikuJasi II TKX 203 - Kimia Matrikulasi - Kertas III Masa : (3 jam) Jawab LIMA soalan sabaja. Gunakan muka surat yang baru bagi setiap soalan. Kertas ini mengandungi 7 soalan ( 8 muka surat )