TKX 203 - Kimia Matrlkulasi - Kertas II Mei l997 - PPSK, Pusat Pengajian Sains Kimia (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Tambahan Sidang 1996/97 Mei l997 Kursus Sains. Matrikulasi II TKX 203 - Kimia Matrlkulasi - Kertas II Masa - (3 Jam) - Jawab LIMA soalan sahaja. - Guna muka surat yang baru bagi setiap soal.an. - Kertas ini mengandungi 7 soalan. (7 muka surat)