TKX 202 - Kimia Matrikulasi - Kertas ll April 1997 - PPSK, Pusat Pengajian Sains Kimia (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Akhir Sidang 1996/97 Mac/April 1997 Kursus Sains Matrikulasi II TKX 202 - Kimia Matrikulasi - Kertas ll Masa : (3 jam)