TKX 202 - Kimia Matrikulasi - Kertas II - PPSK, Pusat Pengajian Sains Kimia (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Tambahan Sidang 1996/97 Mei l997 Kursus Sains. Matrikulasi II TKX 202 - Kimia Matrikulasi - Kertas II Masa - (3 Jam)