JMK 315E – The Selected Literary Works of Modern African Literature [Karya Terpilih Kesusasteraan Afrika Moden] - PPPJJ, Pusat Pengajian Pendidikan Jarak Jauh (2016)
Final Examination 2015/2016 Academic Session May/June 2016