JMK 219E – Selected Works Of Classical Asian Literature [Karya Terpilih Kesusasteraan Asia Klasik] - PPPJJ, Pusat Pengajian Pendidikan Jarak Jauh (2016)
Final Examination 2015/2016 Academic Session May/June 2016