JIB326 – Plant Physiology and Development (Fisiologi dan Perkembangan Tumbuhan) - PPJJ, Pusat Pengajian Jarak Jauh (Pusat Pengajian Pendidikan Jarak Jauh, 2019)
Peperiksaan Akhir Sidang Akademik 2018/2019