JIM420 – Design and Analysis of Experiments [Rekabentuk dan Analisis Ujikaji] - PPJJ, Pusat Pengajian Jarak Jauh (Pusat Pengajian Pendidikan Jarak Jauh, 2018)
Peperiksaan Akhir Sidang Akademik 2017/2018