CSIS13 - Pengurusan Projek Teknologi Maklumat Februari 1999 - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (Universiti Sains Malaysia, 1999)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Second Semester Examination Academic Session 1998/99 February 1999 CSIS13 - Pengurusan Projek Teknologi Maklumat Masa : [3 jam] ARAHAN KEPADA CALON: Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi LIMA soalan di dalam EMPAT muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab SEMUA daripada soalan 1 hingga 4 dan pilih mana-mana TIGA daripada soalan 5. Anda boleh memilih untuk menjawab dalam Bahasa Malaysia atau Bahasa Inggeris .