CSI512 - Sistem Pengurusan Pangkalan Data Februari 1999 - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (Universiti Sains Malaysia, 1999)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Second Semester Examination Academic Session 1998/99 February 1999 CSI512 • Sistem Pengurusan Pangkalan Data Masa : [3 jam] ARAHAN KEPADA CALON: Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi EMPA T soalan di dalam ENAM muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab SEMUA soalan. Anda boleh memilih untuk menjawab semua soalan dalam Bahasa Malaysia atau Bahasa Inggeris.