CSI534 - Multimedia Dalam Pendidikan Februari 1999 - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (Universiti Sains Malaysia, 1999)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1998/99 Februari 1999 CSI534 - Multimedia Dalam Pendidikan Masa : [3 jam] ARAHAN KEPADA CALON: • Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi LIMA soalan di dalam LIMA muka surat yang bercetak: sebelum anda memulakan peperiksaan ini. • Jawab SEMUA soalan. • Anda boleh memilih untuk menjawab sama ada dalam Bahasa Malaysia atau Bahasa Inggeris.