MSG 388/482 - Algoritma Matematik Untuk Grafik Komputer Februari 1999 - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (Universiti Sains Malaysia, 1999)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1998/99 Februari 1999 MSG 388/482 - Algoritma Matematik Untuk Grafik Komputer Masa: [3 jam]