MSG 262 - Statistik Gunaan I (Kawalan Kualiti) Februari 1999 - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (Universiti Sains Malaysia, 1999)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1998/99 Februari 1999 MSG 262 - Statistik Gunaan I (Kawalan Kualiti) Masa: [3 jam]