MSG 253/MSG 353 - Sistem Giliran dan Simulasi Februari 1999 - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (Universiti Sains Malaysia, 1999)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1998/99 Februari 1999 MSG 253/MSG 353 - Sistem Giliran dan Simulasi Masa: [3 jam] ARAHAN KEPADA CALON: Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi TIGA soalan di dalam TIGA halaman dan ENAM halaman lampiran yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab SEMUA soalan.