JMG516E – Sustainable Environmental Planning and Management (Perancangan dan Pengurusan Alam Sekitar Lestari) - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (2019)
Final Examination 2018/2019 Academic Session June 2019