JIB432 – Environmental & Conservation Biology [Biologi Persekitaran & Pemuliharaan] - PPJJ, Pusat Pengajian Jarak Jauh (Pusat Pengajian Pendidikan Jarak Jauh, 2018)
Peperiksaan Akhir Sidang Akademik 2017/2018