Penternakan Udang Galah (Macrobrachium Rosenbergii) Di Majlis Perbandaran Kota Bharu: (Mpkb) Realiti Dan Prospeknya - Alam, Ahmad Hj. Mohd. (Universiti Sains Malaysia, 1985)
Perusahaan penternakan udang galah kini sedang maju kearah perkembangan yang lebih pesat. Di setengah-setengah di dunia ia hanya telah menjadi salah satu barangan eksport yang penting.