TBX 202 - Biologi Matrikulasi – Kertas II Mei 1996 - PPSKJ, Pusat Pengajian Sains Kajihayat (Universiti Sains Malaysia, 1996)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Tambaban Sidang 1996/97 Mei 1996 Kursus Sains Matrikulasi II TBX 202 - Biologi Matrikulasi – Kertas II (SEKSYEN A) Masa : (3 jam)