TZX 203 - FIZIK MATRIKULASI-KERTAS III 1997 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Tambahan Sidang 1996/97 Kursus Sains Matrikulasi II TZX 203 - FIZIK MATRIKULASI-KERTAS III Masa: 3jam Kertas peperiksaan ini mengandungi 6 ( enam ) soalan . Anda dikehendaki menjawab semua soalan . Terdapat 4 ( empat ) muka surat yang bercetak .