JTW 108 - Makroekonomi - PPPJJ, Pusat Pengajian Pendidikan Jarak Jauh (2003)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2002/2003 Februari/Mac 2003 JTW 108 - Makroekonomi Masa: 3 jam Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi ENAM BELAS muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab SEMUA soalan daripada Bahagian A dan pilih TIGA (3) soalan daripada Bahagian B. Tuliskanjawapan anda dalam ruangan yang disediakan. Alat mesin hi tung elektronik tak berprogram boleh digunakan. Anda boleh menggunakan mana-mana ruang yang terdapat pada kertas soalan 1m mengjalankan penghitungan anda. Serahkan KESELURUHAN kertas peperiksaan ini kepada Ketua Pengawas di akhir sidang peperiksaan. Pelajar yang gaga! berbuat demikian akan diambil tindikan displin. Tuliskan angka giliran anda di setiap kertas jawapan anda. Baca araban dengan tiliti sebelum anda menjawab soalan.