TZX 202 - FIZIK MATRIKULASI - KERTAS II 1997 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Akhir Sidang 1996/97 Kursus Sains Matrikulasi II TZX 202 - FIZIK MATRIKULASI - KERTAS II Masa: 3jam Kertas peperiksaan ini mengandungi 6 (enam) soaJan . Anda dikehendaki menjawab semua soalan. Terdapat 4 (empat) muka surat yang bercetak.