JTW 103- Undang-Undang Perniagaan (Februari/Mac 2003) - PPPJJ, Pusat Pengajian Pendidikan Jarak Jauh (2003)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2002/2003 Februari/Mac 2003 JTW 103- Undang-Undang Perniagaan Masa: 3 jam Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi LIMA muka surat bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan. Jawab EMPAT (4) soalan sahaja. Jawab SATU (1) soalan daripada Bahagian A, SATU (1) soalan daripada Bahagian B dan DUA (2) soalan daripada Bahagian C. Tuliskan angka giliran anda di setiap kertas jawapan anda. Baca arahan dengan teliti sebelum anda menjawab soalan. Setiap soalan diperuntukkan 25 markah dan markah subsoalan diperlihatkan dipenghujung subsoalan itu.