JlVIS 101 - Pengantar Sejarah (Februari/Mac 2003) - PPPJJ, Pusat Pengajian Pendidikan Jarak Jauh (2003)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2002/2003 Februari/Mac 2003 JlVIS 101 - Pengantar Sejarah Masa: 3 jam Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi DUA muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab mana-mana EMP AT soalan. Jika cal on menjawab lebib daripada empat soalan hanya empat soalan pertama mengikut susunan dalam skrip jawapan akan diberi markah. Baca arahan dengan teliti sebelum anda menjawab soalan. Setiap soalan diperuntukkan 25 markah.