JKE 101- Pengantar Ekonomi (Februari 2003) - PPPJJ, Pusat Pengajian Pendidikan Jarak Jauh (2003)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2002/2003 Februari 2003 JKE 101- Pengantar Ekonomi Masa: [ 3 Jam] Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi DUA PULUH TUJUH muka surat bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan. Jawab SEMUA soalan. Pilih jawapan yang terbaik sahaja untuk soalan-soalan yang ditanyakan. Soalan-soalan hendaklah dijawab pada kertas jawapan OMR yang disediakan. Anda dinasihati supaya menghitamkan hanya SATU jawapan bagi setiap soalan. Pastikan jawapan yang anda pilih sebelum menghitarnkan ruang yang berkenaan. Isikan semua maklumat yang dikehendaki dengan lengkap dan betul pada kertas jawapan OMR anda. SERAHKAN KESELURUHAN KERTAS SOALAN PEPERIKSAAN INI BERSAMA-SAMA KERTAS JAWAPAN OMR ANDA KEPADA KETUA PENGAWAS. Calon yang tidak menyerahkan keseluruhan kertas soalan ini akan diberikan markah "0". Mesin hitung elektronik tak berprogram boleh digunakan untuk peperiksaan ini. KETUA PENGAWAS: Sila pungut; (a) Borang OMR (b) KESELURUHAN kertas soalan ini (tanpa diceraikan mana-mana muka surat) .