JKA 101 - Pengantar Antropologi dan Sosiologi (Februari/Mac 2003) - PPPJJ, Pusat Pengajian Pendidikan Jarak Jauh (2004)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2002/2003 Februari/Mac 2003 JKA 101 - Pengantar Antropologi dan Sosiologi Masa: [3 jam] Sila pastikan babawa kertas peperiksaan ini mengandungi DUA PULUH muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan. Jawab soalan mengikut araban dalam setiap babagian. Baca araban dengan teliti sebelum anda menjawab soalan. Kertas soalan peperiksaan ini terdiri daripada Bahagian A, Bahagian B dan Bahagian C. Gunakan borang jawapan OMR untuk menjawab soalan Bahagian A. Serahkan keseluruban kertas soalan peperiksaan ini bersama jawapan tanpa menceraikan mana-mana babagian.