JIK 319- Spektroskopi Kimia Organik (Februari/Mac 2004) - PPPJJ, Pusat Pengajian Pendidikan Jarak Jauh (2004)
UNIVERSITI SAJNS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2003/2004 Februari/Mac 2004 JIK 319- Spektroskopi Kimia Organik Masa : 3jam Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi SEMBILAN muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab LIMA soalan sahaja. Setiap jawapan mesti dijawab di dalam bukujawapan yang disediakan. Setiap soalan bemilai 20 markah dan markah subsoalan diperlihatkan di penghujung subsoalan itu.