JIF 319- Fizik Pengkomputeran (Februari/Mac 2004) - PPPJJ, Pusat Pengajian Pendidikan Jarak Jauh (2004)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2003/2004 Februari/Mac 2004 JIF 319- Fizik Pengkomputeran Masa: 3jam Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi TIGA muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab SEMUA soalan. Baca araban dengan teliti sebelum anda menjawab soalan. Keseluruhan soalan bernilai I 00 markah cdan markah subsoalan diper.Iihatkan di penghujung subsoalan itu.