Mat 514- Mathematical Modelling [pemodelan Matematik] - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (Universiti Sains Malaysia, 2004)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA First Semester Examination Academic Session 2004/2005 October 2004 MAT 514- MATHEMATICAL MODELLING [PEMODELAN MA TEMA TIK] Duration : 3 hours Masa: 3jam