Mat 517- Computational Linear Algebra And Function Approximation [aljabar Linear Pengkomputeran Dan Penghampiran Fungsi] - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (Universiti Sains Malaysia, 2004)
Universiti Sains Malaysia First Semester Examination Academic Session 2004/2005 October 2004 Mat 517- Computational Linear Algebra And Function Approximation [aljabar Linear Pengkomputeran Dan Penghampiran Fungs/] Duration : 3 Hours [masa : 3 Jam]