Mat 518-numerical Methods For Differential Equations [kaedah Berangka Untuk Persamaan Pembezaan] - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (2004)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA First Semester Examination Academic Session 2004/2005 October 2004 MGM 503- COMBINATORIES [KOMBINATORIK} Duration : 3 hours [Masa : 3 jam]