Mgm 503- Combinatories [kombinatorik} - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (2004)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA First Semester Examination Academic Session 2004/2005 October 2004 MGM 503- COMBINATORIES [KOMBINATORIK} Duration : 3 hours [Masa : 3 jam]