Mgm 511 -linear Algebra And Coding Theory [aljabar Linear Dan Teori Pengkodan] - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (2004)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA First Semester Examinations Academic Session 2004/2005 October 2004 MGM 511 -LINEAR ALGEBRA AND CODING THEORY [ALJABAR LINEAR DAN TEORI PENGKODAN] Duration: 3 hours [Masa: 3 jam]