Mat 363- Pentaabiran Statistik - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (Universiti Sains Malaysia, 2004)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 2004/2005 Oktober 2004 MAT 363- PENTAABIRAN STATISTIK Masa : 3 jam