Industri-Industri Udang Beku Dan Kerang Di Negeri Pulau Pinang Satu Kajian Geografi - Chye, Khaw Eng (Universiti Sains Malaysia, 1986)
Kajian ini menumpukan perhatian kepada operasi, masalah dan prospek industri-industri udang beku dan kerang di Negeri Pulau Pinang.