Mat 282- Pengiraan Kejuruteraan I - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (Universiti Sains Malaysia, 2004)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 2004/2005 Oktober 2004 MAT 282- PENGIRAAN KEJURUTERAAN I Masa : 3 jam