Mat 251 - Pengantar Penyelidikan Operasi - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (Universiti Sains Malaysia, 2004)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 2004/2005 Oktober 2004 MAT 251 - PENGANTAR PENYELIDIKAN OPERASI Masa: 3 jam