Mat 222 - Persamaan Pembezaan II - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (Universiti Sains Malaysia, 2004)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 2004/2005 Oktober 2004 MAT 222 - PERSAMAAN PEMBEZAAN II Masa : 3 jam