YWP 303 - Penulisan Rencana November 1995 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang 1995/96 Oktober/November 1995 YWP 303 - Penulisan Rencana Masa: 2 jam Jawab DUA (2) soalan. Soalan 1 diwajibkan.