YUP 405 - Perhubungan Awam November 1995 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang 1995/96 Oktober/November 1995 YUP 405 - Perhubungan Awam Masa: 2 jam Jawab TIGA (3) soalan.