YKT 303/NKM 024 -Teknologi Komunikasi November 1995 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang 1995/96 Oktober/November 1995 YKT 303/NKM 024 -Teknologi Komunikasi Masa: 3 jam Jawab TIGA (3) soalan. Soalan 1 diwajibkan.