YKT 201/NKM 012 - Teori dan Penyelidikan Komunikasi I November 1995 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang 1995/96 Oktober/November 1995 YKT 201/NKM 012 - Teori dan Penyelidikan Komunikasi I Masa: 3 jam Jawab TIGA (3) spalan. Soalan 1 diwajibkan.