YKA 104/NKM 021 - Sejarah dan Undang-Undanq Media November 1995 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang 1995/96 Oktober/November 1995 YKA 104/NKM 021 - Sejarah dan Undang-Undanq Media Masa: 3 jam Jawab TIGA (3) soalan. Soalan 1 diwajibkan.